maanantai 31. lokakuuta 2011

Olipas viikonloppu

Hurjasti kaikkea tapahtuma a ja tekemistä täynnä viikonloppu.. Perjantaina käytiin vähän paikallisessa parin kaverin kanssa, kaikki nyt sinkkuja, joten täytyi verestää muistoja viidentoista vuoden takaa.. tosin minä olen tällä hetkellä ainoa joka asuu äidin ja isin luona. Taas.  :P Liikenteessä ei ole tullut oltua pitkiin pitkiin aikoihin, ja perjantainakin lähdettiin ihan vaan siksi että voi sanoa jossain käyneensä. Lähinnä ajatuksena hauskanpitoa kavereiden kesken. Mutta minkä käänteen saikaan tuo baariin meno. Paikkaan jossa ikäraja on 23, minulta kysyttiin paperit. :D Ja olen kuulemma hyvin säilynyt. Tuostapa riitti meikäläiselle riemua ihan koko illaksi, portsarillekin totesin, että et kuule tiedä miten hyvään saumaan tää kuule tuli... :D Ehkäpä minulla on vielä toivoa..

Lauantai pyörähti liikunnan parissa sekä kotosalla musiikkia kuunnellen. Väsynyt olo oli perjantai-illasta vaikka mitään sen kummempaa oloilua tai muutakaan ei ollut. Turnausväsymys siis vaikuttaa, ei mahda minkään.

Sunnuntai sitten olikin kiirus päivä. Vähän sivubisneksien selvittelyä, jotta saisi hieman lisätuloja. Nyt tässä parhaillaan väännän toiminimipapereita. Miksiköhän nuo ei muuten voi olla yksiselitteisen helppoja.. meinaa nimittäin mennä hermot.. Sen perään exän luokse tavaraa hakemaan, mitään asiaa minulla ei hänelle edelleenkään ollut. Ennen kuin soitin ovikelloa, iskin mp3 soittimen napit korviin ja namikat kaakkoon. Mukavasti meni kaksi tuntia huhkiessa ja tavaroita kasatessa ja autoon lastatessa.

Siitä sitten poikkesin ystävien luona, jossa humahtikin pari tuntia. Näitä asioita pyöritettiin, mutta onneksi myös paljon muutakin. Keskustelu muiden kuin exän kanssa kyllä helpottaa..

Illalla vielä maratonpuhelu kollegan kanssa työasioista ja järjestelyistä, enpä muista koska olisin 50 minuuttia viettänyt puhelimessa... Tuli käytyä läpi monta asiaa, toivottavasti kuviot tästä hieman selkiytyvät. Katselin hieman Vampyyripäiväkirjoja (on muuten ihan hyvännäköisiä ihmisiä... :P ) ja sitten valvoinkin koko yön miettien kaikkea tätä mitä pitää hoitaa.. auton vakuutukset, saanko lainaa, toiminimipapereiden täyttämiset, tavaroiden läpi käymiset, mitä kaikkea pitää heittää pois, koska sitä seuraavat kamat hakee etc... no tänään ei taida olla ongelmaa nukkumaan menemisen kanssa....

2 kommenttia:

  1. Kuulostat jo tekstin perusteella vähän paremmin voivalta, hyvä niin :) Toki olotilat on sellaista aaltoilua, kun on sattunut jotain noin suurta, mutta parempaan suuntaan olet selkeästi menossa!Mahtavaa :)

    VastaaPoista
  2. joo, yleisfiilis tuntuu olevan ihan ok, johtuu varmaan osin siitä että mulla riittää paljon tekemistä. On sen verran paljon erilaisia luottamustehtäviä etten yksinkertaisesti voi jäädä vellomaan keskenäni. Tosin sitten itku tulee helpostikin tiettyja asioita lukiessa tai kuuliessa.. ne on kovia paikkoja..

    VastaaPoista