tiistai 14. elokuuta 2012

Vaatimuksia.

Exä näköjään antaa olla rauhassa aina kaksi kuukautta kerrallaan. Sitten tulee joku naurettava yhteydenotto. Niinkuin tälläkin kertaa. Nyt pitäisi kuulemma naamakirjan profiilikuvista poistaa hänen kuvansa. Kyllä sieltä löytyy kaks kuvaa joissa hän on. Kaksi kirkossa otettua hääkuvaa. Ja enpä muuten poista niitä. Itsepä on itsensä niihin kuviin tunkenut. Saapunut sähköposti päätyi samoin tein hänelle varattuun "paskaa" alakansioon. Ilman vastausta. Uskomattomaksi tämä muuttuu kun vähän ajan päästä yksi ystävä laittoi minusta puolitoista vuotta vanhan kuvan miehensä synttäreiltä näkyviin. Huh, sitä ylipainoista mutta nauravaa naista. Sittenpä selvisi että exä oli pyytänyt myös häntä poistamaan yhteiskuvamme noista kemukuvista. Siis paitsi että pompottaa minua, näköjään pompottaa myös muita. Ja jos jonkun pitäisi tässä kokonaan pyyhkiä elämästään pois joku, niin minun kyllä hänet. Ainoa vastaus sähköpostiin joka kävi mielessä oli "mitä vittua käyt kyttäämässä mun profiilikuvia???" Tai "aijaa, luulin että et ole enää naamakirjassa kun ei sinun profiilia siellä näy.."

Huoh. Verenpaineet nousi siis tappiin aivan välittömästi. Korvissa humisi, minkä jälkeen vaikkakin nauratti tuo lapsellisuus, iski pieni päänsärky ja uskomaton väsymys. En ymmärrä miten tuo voi vetää minusta voimat pois tuollaisilla tempuilla. En vaan käsitä. Harmitus tästäkin pelleilystä tietysti jäi. Hetken mietin josko laittaisin FB:lle jotain viestiä että saisi ajatukset muualle. Jätin laittamatta. En halua "käyttää" häntä ajatusteni siirtoon muualle vain koska se sopii minulle. Eilen olikin ensimmäinen päivä kun yhtään viestiä ei vaihdettu. Myönnän, että illalla vilkuilin puhelinta hieman odottavasti. Mutta yhtään viestiä ei saapunut. Eikä lähtenyt. Minun on vaan käveltä tämän kuran yli yksin.



1 kommentti:

  1. Noniin. Selvisipä syy miksi kuvat olisi pitänyt poistaa. Ovat lauantaina vaihtaneet sormuksia (kask kun ei meidän hääpäivänä joka oli pari päivää aiemmin...). Ja eihän nyt kuvat edellisestä avioliitosta sovi tähän..

    Voi luoja mikä vitsi.

    VastaaPoista