tiistai 4. syyskuuta 2012

Soutaa huopaa.

Perjantaina katseltiin leffaa fb:n luona. Elokuva oli aivan loistava. Hän oli kysellyt minulta mitä tv-sarjoja seuraan ja sillä perusteella sanoi että varmaan pitäisin tästä leffasta. Kyseli etukäteen mitä tykkään napostella leffaa katsoessa. Ja tarjoilut olivat juuri sen mukaiset. Leffa oli loistava. Tykkäsin todella kovasti ja haluan varmasti nähdä sen uudelleen. Hän katsoi sen sohvan toisesta päästä, minä toisesta. Juteltiin ja minä lähdin kotiin. Kipinä puuttuu. Se puuttuu niin totaalisesti että en voi käsittää. Nyt minulla tuntuu olevan kaksi miespuoleista hyvää ystävää.

Kulkuri. Viestittelee edelleen. Ja näyttää siltä että päädymme vielä samaan paikkaan ennen hänen lähtöään. Tarkoitus on juhlistaa kesän loppumista samalla porukalla joka oli juhannuksena liikkeellä. Juuri nyt tuntuu siltä että on kiva taas päästä hetkeksi kainaloon. Ja jos on mahdollisuus saada kaksi kertaa vuoden aikana, taidan tarttua tuohon tilaisuuteen senkin takia.

Hmm.. no olisi itseasiassa ollut mahdollisuus saada lauantaina. Olin juhlissa, joissa eräs mies osoitti jo alkuillasta selkeähköä kiinnostusta. Jossain vaiheessa joku kertoi minulle että kyseinen mies ei voi enää mennä yhteen tiettyyn baariin koska siellä on liikaa hänen entisiä hoitojaan. Tämä tieto ei sinänsä muuttanut tilannetta mitenkään, sen verran limanuljaska tuo mies oli. Hyvää miespuoleista ystävääni lainaten; mies näytti suomalaiselta mieheltä, mutta käyttäytyi kuin italialainen.. Hyvän miespuoleisen ystäväni piti pelastaa minut tuolta limanuljaskalta, mutta sen sijaan hän päätyi tanssilattian reunalle nauramaan minulle. Meinasi hänkin saada nyrkistä ihan niinkuin limanuljaskakin joka iski kätensä kiinni hanuriini.

Ja toki vielä päivitys exästä.. jatkaa profiilikuvapoistovinkunaansa..

2 kommenttia:

  1. Harmi, ettei teidän välillä ole kipinää :/ Muuten vaikuttaa herttaiselta ja huomioonottavalta mieheltä. Mistä tuo lyhenne fb muuten tulee?

    VastaaPoista
  2. On oikeasti ystävällinen, todella mukava, huumorintajuinen, ehkä vähän kuitenkin tietyllä tavalla arka, suomalainen herrasmies. (Tosin en tiedä miten nuo kaksi viimeistä ovat samassa yhteydessä mutta niin vain on.) En tosin tiedä onko kyse siitä että vain minun puolella ei kipinöi. En kyllä aisti toisestakaan suunnasta mitään. Tosin mun aistit on kyllä niin jäässä että en tiedä aistinko muuta kuin suoraa toimintaa. :P FB tulee facebookista. Miehen kanssa jutustelu alkoi siellä.

    VastaaPoista