sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Henkinen väsymys

Takana viikonlopun leiritys. Ei ollut fyysisesti kovin rankka, mutta henkisellä puolella huomaa väsymyksen hyvin. Lauantaina jaksoi puoli päivää ihan hyvin, mutta viimeisen tunnin aikana huomasi puhdin olevan pois. Joskin viimeiseen suoritukseen sain kerättyä hillittömän tsempin, käänsin aivot pois päältä ja kuulin että se olikin sitten omista suorituksista se päivän paras.

Sunnuntai menikin sitten käsille. Konkreettisesti. Kädet on täynnä mustelmia, tuntuu etten osannut edes perusjuttuja ja yllättäen kaverit mätti tietenkin koko rahan edestä. Niinku pitääkin. Ja minä olin potku/lyöntisäkkinä. Henkisesti ei siis vaan jaksanut kahta päivää peräkkäin vaikka hommasta kuinka tykkääkin. Onneksi valmennusporras tietää tilanteen, eikä sieltä nyt hirveesti kuittia tullut.

Edellisessä postauksessa mainittu yhteydenotto siis aiheutti pari unetonta yötä viime viikolle. Ja sitä myöten toki söi tätä tyttöä.. Mutta ei siinä mitään. Homma on hanskassa, ja suunnitelma asian hoitamiseksi on tehty. Velka on velka joka hoidetaan, tosin eri tavalla kuin ex ensimmäisissä sähköposteissa yritti asian esittää. Kun kysyin miksi hän haluaa kiusata minua, niin parissa viimeisessä valitteli että oli tämän hoitanut huonosti ja ettei halua minua kiusata.. ääni kellossa siis muuttui matkan varrella aikalailla.

Muita juttuja; kävin katsomassa jo valmistuneessa yksiössä muutamia muutostöitä jotka on mahdollista saada. Yksiö on julmetun pieni. Ei mahda minkään. Mutta on se oma. Ja uusi. Kohta pääsee valkkaamaan materiaaleja... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti