perjantai 15. kesäkuuta 2012

Puulla päähän lyöty

Pikapäivitys exän suhteen. Toissapäivänä taas rahakeskustelua, minä olen kuulemma valehtelija ja mitähän muuta. Tuo päättyi siihen että nikotteluitkupuhelun soitin exälle että jättäisi minut rauhaan ja mentäisiin niinkuin on helmikuussa sovittu. Ei kuulemma halua olla ilkeä mutta on rahaongelmia itselläänkin ja siksi tarvitsisi 3000 euroa minulta. No jälkikäteen mietin että miksi minä saan sen paskan niskaan, rahaa hänellä oli avioliiton aikana enkä minä sitä mukaani ottanut. No se siitä.

Mutta tämä perjantai. Aivan kummallinen. Kaksi miestä. Fb-juttukaverin tapasin livenä. Juteltiin pari tuntia, ja sain vielä kyydin kotiinkin. Yksi lainatavara unohtui, ja kun laitoin siitä viestiä vastaus oli että sittenhän pitää nähdä uudestaan.. Toinen mies. Tapasin sattumalta, ei olla nähty lähes kymmeneen vuoteen. Hän on reissannut pitkin maailmaa ja sattumalta kohdattiin aamulla bussipysäkillä kaupungissa joka ei ole meidän kummankaan kotikaupunki. Fb:n hän lisäsi minut saman tien, viestejä tullut, ehdotuksia moottoripyöräreissusta, muutoinkin pientä flirttiä.

Hämmentävää. Minä en tiedä mitä tehdä. Näin suoraa kiinnostusta ei minulle ole oikeastaan koskaan osoitettu. Näin lyhyellä aikavälillä. Vaikka exän kanssa vetoa olikin, se oli enemmän sellaista teinien valumista suhteeseen.  Ei tällaista suoraa toimintaa. Toisaalta pidän siitä ettei tavallaan tarvitse arvailla, toisaalta olen kauhuissani. En ole koskaan tällaista kokenut. Jään ihmettelemään ja katsomaan mitä tapahtuu...

2 kommenttia:

  1. ihanaa pientä vipinää sulla menossa! nauti huomiosta ja heittäydy rohkeasti uuteen mukaan :) jätä exän rahavinkunat omaan arvoonsa, sä ole velkasi jo muuten maksanut!!

    VastaaPoista
  2. Kiitos. :) Näin minäkin ajattelin velanmaksusta. No on velka aina velka, ja toki se on maksettava pois. Se on jännä, miten paljon ihmistä saa loukata ihan miten päin vaan. Mutta raha. Se on kaiken yläpuolella.

    Kaikkein eniten tuossa tosiaan ihmetytti se, että asia joka on jo sovittu kaivettiin esille. Mutta mitäpä minä siitä. Nyt on sähköpostissa mustaa valkoisella...

    VastaaPoista