torstai 5. heinäkuuta 2012

Teinimeininkiä...

Eilen huomasin itsekseni käyttäytyväni kuin teini poikien kanssa, silloin kun ei tiedä mitä niiden päässä oikein liikkuu. Siis poikien. Minun päässäni ei luonnollisestikaan liiku enää juuri mitään, sen verran menetetty tapaus taidan olla.

Mutta siis asiaan. Vaihdoin tuossa naamakirjaan profiilikuvan. Siitäpä sitten pari kommentoijaa totesi että oletpa kuihtunut pieneksi ja että pulkannaru lähenee. (Tähän "mallin" kommentti, aika kaukana ollaan vielä, jos vaakaa -jota ei kyllä pidä uskoa- uskoo, olen vielä ylipainon puolella. Peili alkaa olla kyllä eri mieltä jo.) Ja itse olen kohtuullisen tyytyväinen kuvaan tällä hetkellä. Mutta siis pari tällaista huomautusta kommenteissa. Ja sitten privana tulee Kulkurilta viesti että "älä kuuntele kateellisia, hyvältä näytät :D". Siis mitä helvettiä???? Puolitoista viikkoa vastaukset ovat olleet hyvinkin nihkeitä, yhden-kahden sanan mittaisia jäisiä toteamuksia. Ja nyt sitten tämä? No ihan kiva viesti juu, mutta silti, mitä helvettiä????? Mihin ne jäät nyt sitten jäi, mulla tää siideri on tässä kädessä ja tarttis vähänn viilennystä..? No keskustelu ei sitten tokikaan jatkunut siitä eteenpäin.

Ja siis tietenkin naiseläjänä luonnollisesti tunnin pyörittelyn jälkeen olin keksinyt pari oikein hyvää teoriaa tapahtuneelle. Siis rivien välistä lukeminenhan on vuorovaikutusta siinä missä muukin keskustelu... toki toki. Mutta siis vaihtoehdot ovat nämä: A) Kulkuri on sitä mieltä että minulla on niin huono itsetunto että kahden läheisen ihmisen kuittailut pulkannarusta täytyy korjata privaviestillä. Etten nyt vaan keksi mitään tyhmää.. TAI B) Juhannuksena tapahtui jotain minkä takia Kulkuri haluaa pitää etäisyyttä. Olisiko voinut käydä niin, että vaikka Kulkuri oli suunnitellut vain mukavaa kesäkivaa ja pelisäännöt olivat hänen selväksi tekemiään, hänen suunnitelmansa menivät ehkä metsään? Vietimme kuitenkin aikaa pari päivää aika tiiviisti, kai se selvä yhdenillanjuttu olisi helpompi heittää mäjelle..

Mutta joo. Olisipa mukava kuulla muita aikuisten ihmisten teinivisioita. :D Laittakaahan kaikki päättömimmät keskenkasvuiset analyysinne tilanteesta kommentteihin. :P Saadaan hauskaa kesälukemista..

2 kommenttia:

  1. Kulkuri taitaa olla kylmää-kuumaa-mies. On jonkin verran kiinnostunut sinusta ja ja haluaa pitää sinut kiinnostuneena mutta sopivan etäisyyden päässä. Vaikuttaisi myös siltä, että hänen säännöillään pitää mennä. Minulla on samantapainen suhde erään miehen kanssa ja se on ihan hauskaa, koska roolit vaihtelee, mutta sillon se ei oo kauhean kivaa, jos tuntuu, että on itse toisen "armoilla".

    VastaaPoista
  2. Komppaan Daaliahia täysin, tietynlaiselta pelailultahan tuo Kulkurin touhu vaikuttaa. Olisiko Herra Kulkuri joskeenkin myös levoton sielu, joka ei itsekään tiedä mitä hän haluaa?

    VastaaPoista